Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 20 вересня 2024

Робимо Заводський район чистим та красивим!

    16 квітня 2016 року проведено масштабну акцію із приведення території Заводського району до належного санітарного стану. Так за ініціативою голови районної адміністраці Запорізької міської ради по Заводському району Баєва Андрія Івановича, підтримки благодійного фонду «За правду!», участю учнів Запорізького навчально-виховного комплексу №67 з директором Малиш О.Є., депутатів Запорізької міської ради Кривцова А.І. і Михайлика П.А. та участю просто активних, небайдужих до улюбленого району, мешканців проводилось прибирання території зони відпочинку по вул.Л.Шмідта. Загалом у суботнику прийняло участь більше 150 людей, в тому числі трудовий колектив районної адміністрації у повному складі. 
   Захід відвідав, з благословенням, словами підтримки та наснаги, Владика Запорізький і Мелітопольський Лука. Свій внесок до прибирання також вніс настоятель храму Святого Праведного Іоанна Крондштадського Ієрей Іоанн. Отець збирав гілля та сміття на рівні з усіма.
   На прибережну територію зони відпочинку, після прибирання, за розробленою програмою районної адміністрації було відсипано 90т піску. А силами КП «ЕЛУАШ» та ТОВ «Умвельт-Запоріжжя» вивезено зібране сміття.
 
 Приємним сюрпризом та нагородою учасникам заходу стало пригощання пісним пловом, яке було організовано благодійним фондом «За правду!». Для самих стійких учасників суботника проведено кілька конкурсів з призами.

   Прибирання охопило також інші куточки Заводського району такі як: зупинковий комплекс біля стадіону по вул.Скворцова (голова кв.комітету №45 Воробйов О.Д.), вул.Чорногорівська/Відмінна (голова кв.комітету №47 Гавриленко Т.І.), прилеглі території комунальних установ «Міська стоматологічна поліклініка № 6» (головний лікар Сікач Т.О.), Управління песійного фонду в Заводському районі (начальник Варнавіна Н.М.) та «Запорізький обласний протитуберкульозний клінічний диспансер» ЗОР (головний лікар Тищенко О.М.). Силами ГО «Товариство ветеранів АТО Запоріжжя», які мешкають в Заводському районі, організовано прибирання зеленої зони на вул.Запоріжбудівскій, прилеглої до території трампарку.

Смотрите видео:  https://www.youtube.com/watch?v=jhZh_deXiMI

 

18.04.2016


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua