Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 20 вересня 2024

Відбулась зустріч міського голови з представниками малого і середнього бізнесу Заводського району

  Сьогодні, 20 квітня 2016 року, в приміщенні районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району відбулась зустріч міського голови з представниками малого і середнього бізнесу району. В заході взяли участь понад сорок осіб. Метою зустрічі стало обговорення завдань, які планується реалізувати в 2016 році для повноцінного розвитку Заводського району.
  Міським головою Буряком Володимиром Вікторовичем та головою районної адміністрації Баєвим Андрієм Івановичем було підкреслено про необхідність проведення подібних заходів для системної роботи міської влади щодо розвитку кожного району та про визначення в кожному районі першочергових проблем, під час такого спілкування. Були озвучені головні пріоритети місцевої влади в 2016 році. Серед них житлово-комунальне господарство, розвиток первинної медико-санітарної допомоги, ремонт доріг, прийняття нового Генерального плану Запоріжжя. Зокрема підкреслено важливість такого об’єкту, як реконструкція зони відпочинку по вулиці Л.Шмідта під пляж (облаштування водопроводом, встановленням огорожі, зовнішнього освітлення, обладнанням рятувальною станцією та медичним пунктом). Та про інші заплановані заходи.
    В ході діалогу представники бізнесу пообіцяли міському голові, що до 20 травня цього року виконають всі необхідні роботи, щоб зовнішній вигляд Запоріжжя був достойний та привабливий.

 

20.04.2016


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua