Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 20 вересня 2024

Продовжуються заходи із приведення території Заводського району до належного санітарного стану!

    В рамках проведення низки суботників до Дня Довкілля та Дня Землі тривають заходи із приведення території Заводського району до належного санітарного стану.
   Так, 23 квітня 2016 року, спільними силами учнів КЗ «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Світанок» і загальноосвітньої щколи №33, благодійного фонду «За правду!», трудовим колективом ДП «Зірка» та активістами району проводилось прибирання зеленої зони прилеглої до території Державного підприємства «Зірка» вздовж вулиці Республіканської. Учасниками заходу було зібрано сміття, гілля та листя. Усього вивезено 3 машини КРАЗ.
    Прибирання охопило також інші куточки Заводського району такі як: територію Запорізької гімназії №46, де приводилось прибирання трудовим колективом та учнями закладу; територію пустирю між будинками №55 та №67 на вул.Алмазній, прибирання якого проводилось силами представників Заводського районного військового комісаріату та громадської організації «Вільний козак»; а мешканці приватного сектору прибирали території вулиць Талінської/О.Невського (голова кв.комітету №51 Баранова О.В.) та територію пустирю на вул.Лижній (голова кв.комітету №46 Терещенко Л.І.); трудовий колектив Управління песійного фонду в Заводському районі продовжив прибирання прилеглої території (начальник Варнавіна Н.М.). Депутатом Запорізької міської ради Полухіним В.Ф. організовано прибирання дитячого майданчика та прибудинкової території на вул.Алмазній, буд.
 67 та вул.Історичній, буд.73 та буд.106  разом із мешканцями. Депутатом Запорізької  міської ради Круглою Людмилою Юхимівною організовано прибирання прибудинкових територій на вул.Фундаментальній між будинками 17 і 19, а також на вул.Електричній, буд.247 сел.Запоріжжя Ліве.

    В планах голови районної адміністрації Баєва Андрія Івановича продовжити  проведення заходів із  приведення території Заводського району в належний санітарний та естетичний вигляд. Планується провести прибирання території автомістечка та прилеглої до нього зеленої зони із залученням активістів, громадських організацій і мешканців, що мешкають поряд та усіма небайдужими.

      

 

25.04.2016


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua