Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 29 вересня 2024

УВАГА! Шановні мешканці приватного сектору!

  Офіційно повідомляємо з 01 червня 2018 року набув чинності Публічний договір про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів в м. Запоріжжя, який опубліковано на Офіційному веб-сайті Виконавця https://weltum.com та в газеті «Запорізька Січ», яка є офіційним виданням Запорізької міської ради. Також що з 01 червня 2018 року ПРИПИНЯЄТЬСЯ дія всіх договорів про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, укладеними між населенням, що мешкає в приватному секторі та в житловому фонді комунальної власності м. Запоріжжя з одного боку та ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» (попередні назви ТОВ «РЕМОНДІС Запоріжжя», ТОВ «УМВЕЛЬТ-Запоріжжя») з іншого боку.

      Порядок отримання пакетів для вивезення побутових відходів.
1. Зробити оплату на особистий рахунок через банківське відділення (вартість послуги помножена на кількість зареєстрованих в житловому приміщенні осіб).
2. Отримати пакети для вивезення ТПВ у голови квартального комітету
(http://www.zavodska-ra.zp.ua/samoorganizazia_naselenna/post01304). Якщо пакети на території Вашого кварталу не видаються, їх можна отримати в офісі ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» за адресою: м. Запоріжжя, вул. Іванова,99.
3. Адресу голови квартального комітету (уповноваженої особи) можна дізнатися по тел.228-55-19 або на офіційному веб-сайті Виконавця https://weltum.com.
У разі виникненні певної заборгованості, підприємство буде вимушене стягувати цю заборгованість у судовому порядку з усіма відповідними для боржника наслідками. Відразу попереджаємо, що боржнику, перш ніж оскаржити наявність заборгованості потрібно буде у суді довести, що його життєдіяльність унеможливлює утворення відходів. І що ціла низка Законів України стосується всіх громадян України крім нього.
Шановні мешканці! Якщо у Вас виникають будь-які запитання (потрібно скорегувати кількість осіб за певним місцем проживання або виникла потреба уточнити іншу інформацію, запрошуємо завітати до ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» за адресою: м. Запоріжжя, вул. Іванова, 99. Або за телефонами абонентського відділу: 228-55-09, 228-55-19).

НАГАДУЄМО!!! Питання благоустрою територій, де Ви мешкаєте та працюєте знаходяться у Вашій відповідальності.
Закликаємо всіх, без винятку, дбати про чистоту рідного міста та дотримуватись Правил благоустрою. Лише таким чином ми разом забезпечимо чистоту і порядок.

Ознайомитись із публічним договором Ви можете за посиланням:
http://weltum.com/doc/Публічний%20Договір%20на%20вивезення%20ТПВ%20населення.pdf

2.06.2018


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua